Diensten

Wij bemiddelen voor nautisch personeel voor de binnenvaart in heel Nederland. Scheepsverf verkopen wij aan bedrijven én particulieren (zoals jachtbezitters).

Antifouling scheepsverf

'Antifouling' is een speciale onderwaterverf om ongewenste groei van mosselen en algen op de romp van een schip te voorkomen. Deze aangroei vertraagt de vaart van het schip en de antifouling werkt dus kostenbesparend (sneller vervoer, minder brandstof). Scheepvaartbedrijf Koppejan verkoopt scheepsverf (topmerken Hempel, International en Jotun) aan bedrijven en particulieren voor scheepvaart, binnenvaart, offshore en watersport.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over diverse soorten antifouling of voor een bestelling.

Bemiddeling nautisch personeel

Scheepvaartbedrijf Koppejan brengt rederijen in contact met varend personeel – vaak aflosschippers of aflosmatrozen, die kunnen invallen voor zieken of vakantiegangers. Wij richten ons op vakbekwame mensen voor de binnenvaart. Als uitlener van maritiem personeel zijn wij altijd het aanspreekpunt voor alle partijen (van rederij tot schipper tot matroos). Wij houden contact, handelen problemen af en regelen de betaling… alles in goed overleg!

Wij zijn altijd op zoek naar nautisch personeel. Heeft u interesse, neem dan contact met ons op.

Schipper

Eigenaar Jan Koppejan is zelf ook beschikbaar als volledig gecertificeerd schipper, met alle papieren die nodig zijn voor de binnenvaart, zoals kapiteinspapieren, licentie voor de passagiersvaart en papieren voor het vervoer van gevaarlijke stoffen. Als schipper houdt hij de regie in handen rondom het varen, laden en lossen van het schip, en het aansturen van het nautisch personeel.

Zoekt u een vakbekwame en ervaren schipper, neem dan contact met ons op.